Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός
Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ καλή σχέση από τον 2οΟίκο των σχέσεων, τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς η διάθεσή σου είναι μπερδεμένη.
Σε κατακλύζουν έντονα συναισθήματα, αλλά και έντονεςανασφάλειες όπως και φόβος για μέλλον και τις ερωτικές επιλογές σου.

Ταύρος

Είναι μια παράξενη ημέρα ερωτικά. Η όμορφη σχέση του Άρη από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου σε αντίθεση με την Σελήνη από τον Ταύρο δημιουργούν εκρηκτική και αντιφατική διάθεση στον ερωτικό τομέα. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και να αποφασίσεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις.

Δίδυμοι

Είναι μια μέρα με συναισθηματική φόρτιση. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σου με αντίθεση με την Σελήνη από τον Σκορπιό δημιουργεί πολλές ανασφάλειες και καρμικά λάθη αν δεν προσέξεις. Έχεις την τάση να βάζεις πολλούς όρους σε ανθρώπους που αγαπάς, αυτό πρέπει σήμερα να το περιορίσεις.

Καρκίνος

Η διάθεσή σου έχει υπάρξει και καλύτερη στον ερωτικό τομέα. Η Σελήνη περνάει στον φιλικό σου Σκορπιό αλλά σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή δυσκολεύει την πνευματική επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάς η φλερτάρεις. Έχεις πολλά παράπονα από τον ίδιο σου τον εαυτό, οπότε πώς θα τα βρεις με τους άλλους;

Λέων

Είναι μια εύφλεκτη ημέρα, που δεν έχεις ψυχραιμία και καλή ροή συναισθημάτων. Η σχέση τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η σύνοδος του με τον Ουρανό στον φιλικό σου Κριό σε προκαλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε πολλαπλά παιχνίδια, κάτι που οπωσδήποτε δεν ταιριάζει κανονικά στην ιδιοσυγκρασία σου.

Παρθένος

Πρέπει να προσέξεις σήμερα. Η έντονη σχέση αντίθεσης ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή από τον φιλικό σου Ταύρο και την Σελήνη από τον Σκορπιό και τον 3ο σου Οίκο θα σου προκαλέσει τριγμούς και σε υπάρχουσες σχέσεις και στο πεδίο του φλερτ. Θα σου φαίνεται ότι τα λόγια σου και οι ενέργειές σου δεν πιάνουν τόπο στον τομέα της αγάπης.

Ζυγός

Καλό είναι σήμερα να βρεις λίγο χρόνο για να τον περάσεις με τον εαυτό σου. Η τετράγωνη σχέση του Δία ανάδρομου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα είναι η μία επιρροή και η άλλη είναι η καλή σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης σε έναν καρμικό για σένα χώρο, τους Ιχθείς, με τον Άρη από τον επίσης καρμικό σου Ταύρο. αντίθετα συναισθήματα κατακλύζουν την ψυχή σου και πρέπει να βρεις τηνισορροπία σου.

Σκορπιός

Πρέπει να προσέξεις σήμερα την ζήλια και την κτητικότητα. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, και με μια δύσκολη αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή σου δημιουργεί εντάσεις, υποψίες και ανασφάλεια . Ξέρεις καλά πως εσύ δεν ανέχεσαι περιορισμούς, φρόντισε να αναγνωρίσεις και στους αγαπημένους σου την ελευθερία τους.

Τοξότης

Θα έχεις κάποιες δοκιμασίες σήμερα στο ερωτικό πεδίο. Ο ανάδρομος Δίας σε σχέση τετραγώνου με τον Πλούτωνα ετοιμάζεται να σου δώσει μεγάλη ανασφάλεια, ειδικά στις μόνιμες σχέσεις μιας και οΠλούτωνας είναι στον Αιγόκερω των μόνιμων σχέσεών σου. Το χιούμορ πάντα σε σώζει σε τέτοιες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Θα πρέπει και σήμερα και όλο αυτό το διάστημα να προσέξεις πολύ την ψυχική σου διάθεση. Καθώς ενεργοποιείται πολύ το τετράγωνο του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου και καθώς η Σελήνη από τον 12ο Οίκο σου είναι σε αντίθεση με τον Ερμή ανάδρομο από τον φιλικό σου Ταύρο κάνεις λάθος εκτιμήσεις, είτε ανεβάζοντας είτε αντίθετα κατεβάζοντας πολύ άτομα από την εκτίμησή σου.

Υδροχόος

Ο Απρίλιος αυτός, και η σημερινή ημέρα σου βάζουν δύσκολα στον έρωτα. Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ήλιο σε κάνει να χάνεις ενδεχομένως το μέτρο. Είτε φλερτάρεις είτε έχεις μια μόνιμη σχέση δεν βρίσκεις τον σωστό τρόπο να εκφράσεις την ψυχική σου διάθεση.

Ιχθείς

Πολύ συναισθηματική, αλλά και κάπως παράξενη η σημερινή ημέρα. Η Σελήνη από τον Σκορπιό είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου ξεκινάει το εξάγωνό της με τον Άρη, πάλι από τον Ταύρο. Ενώ θα έχεις πολύ μεγάλες ερωτικές επιθυμίες, ειδικά σήμερα δεν θα τολμήσεις να τις εκφράσεις.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.