Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-3-2017

Κριός
Είναι μια απίστευτα δυνατή ημέρα με μεγάλη σημασία για σένα. Ο Άρης από τον 2ο Οίκο σου, τον Ταύρο, καθώς θα συναντήσει με τρίγωνο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο σου χαρίζει ξαφνική διαύγεια και αίσθηση του σκοπού στις σχέσεις σου. θα βγεις άμεσα από παράξενα διλήμματα και θα ακολουθήσεις με σοβαρότητα τον δρόμο της καρδιάς σου.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιό σου και η Σελήνη απέναντί σου στον Σκορπιό κινητοποιούν τους μηχανισμούς του κάρμα . Έχεις έντονη την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποιες σχέσεις σου, να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Θα πρέπει όμως να προσέξεις πολύ μήπως η τόση σου ανάγκη για μια μόνιμη σχέση τελικά σε βάζει σε λάθος επιλογές που θα πληρωθούν αργότερα.

Δίδυμοι

Η δυναμική του Άρη από τον 12ο Οίκο σου με τον Βόρειο Δεσμό από τον 4ο Οίκο σου και την Παρθένο θα σου δώσει μια αίσθηση ότι πρέπει να κινητοποιηθείς για να προστατεύσεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Υπάρχει περίπτωση να σου αποκαλυφθούν με ένταση μυστικά που θα σε κάνουν να συγχωρήσεις ανθρώπους.

Καρκίνος

Η πολύ όμορφη σχέση τριγώνου της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ήλιο και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο σου θα σου χαρίσουν μια πλούσια, συναισθηματική και ερωτική Παρασκευή. Δες πώς θα αξιοποιήσεις την ημέρα που σε ευνοεί πολύ .

Λέων

Η πανέμορφη σχέση του Ήλιου από τους Ιχθείς με την Σελήνη από τον Σκορπιό σε προσανατολίζει σε σχέσεις με αξία για σένα και σε απομακρύνει από επιβλαβείς πειρασμούς. Θέλεις να αξιοποιήσεις την ημέρα για να έχεις μια όμορφη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου ακόμα κι αν έχεις πολλή δουλειά.

Παρθένος

Η εξαιρετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Ταύρο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο δικό σου το ζώδιο θα σου δώσει μια πνευματική κινητοποίηση πολύ μεγάλη. Αν δεν έχεις σχέση είσαι πολύ κοντά σε Ταύρους και Κριούς. Αν έχεις σχέση με οποιοδήποτε ζώδιο την σοβαρεύεις πολύ και ο έρωτας γίνεται κυρίαρχο στοιχείο στην ζωή σου.

Ζυγός

Η σχέση αντίθεσης του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με τον Ουρανό όπως και η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στον πολικό σου Κριό θα σε αναγκάσουν να δεις πάλι και πάλι μια σχέση που ίσως και να την νόμιζες τελειωμένη. Πρέπει να τα μετρήσεις καλά τα πράγματα πριν κουνήσεις μαντίλι σε μια σου ερωτική σχέση.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Χείρωνας από τους φιλικούς σου Ιχθείς σε τρίγωνο με την Σελήνη και ο Άρης από τον Ταύρο σε σχέση τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης κινητοποιούν τους μηχανισμούς του έρωτα, του ονείρου και του κάρμα. Θέλεις να έχεις ένα εντελώς νέο σκηνικό στις σχέσεις σου αλλά έχεις μάθει πολλά από τα λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης

Καθώς ο Ουρανός από τον 5ο Οίκο σου είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου αλλά και αντίθεση με τον κυβερνήτη σου τον Δία, η ερωτική και η κοινωνική σου ζωή εμπλέκονται αξεδιάλυτα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην καθημερινότητά σου, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσεις το πεδίο πριν ασχοληθείς με έναν νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή σχέση του Κρόνου με τον Ουρανό από τον 4ο Οίκο σου σηματοδοτεί μια δόνηση σε πολύ στενές και οικογενειακές σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν των σχέσεών σου μπορεί να τα δεις κάτω από ένα νέο και πιο συγχωρητικό πρίσμα που να σε λυτρώσει.

Υδροχόος

Ο Ουρανός είναι σε ένα πολύπλοκο πλέγμα ενεργειών αφού από την μια είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο, από την άλλη είναι σε τετράγωνο και σε δύσκολη επικοινωνία με τον Πλούτωνα. Μπορεί να έχεις αντιφατικά συναισθήματα. είναι σωστό αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσεις αλήθειες για τις σχέσεις σου, έτσι μόνον δεν θα επαναλάβεις λάθη.

Ιχθείς

Η τέλεια σχέση τριγώνου του Ήλιου και του Χείρωνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό ανοίγει τους δρόμους της αγάπης και σου χαρίζει μια πολύ δυναμική και αισθαντική Παρασκευή. Άνθρωποι με τους οποίους έχεις περίπλοκες σχέσεις παραδίνονται στην γοητεία σου, ωραίο συναίσθημα, έτσι;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.