Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 17-3-2017

Κριός
Σε μία συγκεκριμένη ρομαντική κατάσταση δεν μπορείτε να σας πάρετε τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Δεν χρειάζεται να είστε κάποιος που δεν είστε στην πραγματικότητα. Είναι απλά ότι αφήνετε τη γοητεία σας να κάνει το κόλπο να είναι καλύτερο.

Ταύρος

Η τακτική παλιά ρουτίνα σας απλά θα μπορούσε να έχει μια μικρή επιπλέον λάμψη τώρα, αλλά δεν θα το δείτε αν δεν έχετε το χαμόγελο και να κοιτάξετε γύρω σας.

Δίδυμοι

Με το είδος της ενέργειας που έχετε τώρα, στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε πρόβλημα στην ιεράρχηση των θεμάτων της καρδιάς. Συμβουλευτείτε έναν φίλο για όλα.

Καρκίνος

Αλληλεπιδράσεις, ιδιαίτερα στο ρομαντικό είδος, δεν μπορείτε να πάτε εντελώς ομαλά τώρα, αλλά μερικές φορές τα χτυπήματα είναι που την καθιστούν ενδιαφέρουσα. Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας αντί να το αφήσετε να γλιστρήσει.

Λέων

Προσεγγίστε φίλους, τα πρώτα θαύματα εμφανίζονται τώρα. Θα αισθανθείτε ελεύθεροι να διασκεδάσετε και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα καταλήξετε με ένα νέο φίλο.

Παρθένος

Εμπρός λοιπόν, με βήμα έξω από τη ζώνη άνεσής. Μόλις έχετε θέσει τον εαυτό σας εκεί έξω, να χαλαρώσετε και δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Κάποιος θα μαγευτεί από τον αέρα σας και θα σας ζητήσει ραντεβού .

Ζυγός

Με τους φυσικούς θαυμάσιους τρόπους σας συν τη πολύ ρομαντική δύναμη των άστρων τώρα, είστε ερωτευμένος με όλο τον κόσμο σας.

Σκορπιός

Συνήθως η έντονη αντίδρασή σας μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη αυτή τη στιγμή, και αυτό είναι σίγουρα σύγχυση . Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, και να μιλήσετε για τις δυνατότητες με έναν φίλο.

Τοξότης

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο αστείο, έξυπνο εαυτό σας τώρα. Ελέγξτε τους φίλους των φίλων σας σε απευθείας σύνδεση, που χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο νέο κοινωνικό σύνολο. Γενικά επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.

Αιγόκερως

Οι εργασίες θα μπορούσαν να είναι αρκετά δύσκολες αυτή τη στιγμή, αφήνοντας σας χωρίς πολύ ενέργεια για να πάτε έξω ή για ραντεβού. Εξετάστε το ενδεχόμενο αναδιάταξης των κοινωνικών σχεδίων, θα τα απολαύσετε περισσότερο όταν δεν καείτε.

Υδροχόος

Συνεργαστείτε με όλα τα είδη των ανθρώπων, σε όλα τα είδη των συνομιλιών, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από μια κατάσταση που σας προβληματίζει και σας φέρνει σε δύσκολή θέση.

Ιχθύς

Γιατί να είναι άνοστο όταν μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια; Όταν πρόκειται για την αγάπη, κάνοντας μια κίνηση, οποιαδήποτε κίνηση, ή ακόμα και αρκετές κινήσεις με τη μία, θα μπορούσε να είναι καλύτερα τώρα από ό, τι περιμένατε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.