Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-03-2017

Το διήμερο αυτό θα είναι πολύ ερωτικό και το έχει αναλάβει κατά κύριο λόγο η θεά του έρωτα. Θα έχουμε λοιπόν στις 18 Μαρτίου την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό, ενώ η Σελήνη που εισέρχεται στον Τοξότη να είναι σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Είναι λοιπόν φυσικό τα πράγματα να εκπληκτικά, όπως βεβαίως και στις 19 Μαρτίου με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και σε εξάγωνο με τον Δία, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι και ελκυστικοί.
Κριός

Με την σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Κάποιο άτομο από τον Καρκίνο θα σας πλησιάσει και θα σας εντυπωσιάσει. Για να γνωρίζετε τις εξελίξεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Την περίοδο αυτή θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ένα άτομο από τον Αιγόκερω θα σας κάνει μια πρόταση και θα σας ενθουσιάσει. Για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Ασφαλώς και η σύνοδος αυτή σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και θα έχετε πολύ όμορφες εκπλήξεις. Μάλιστα ένα άτομο από τον Ταύρο δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του. Αν θέλετε να προχωρήσετε με σιγουριά, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέους δρόμους στην ερωτική σας ζωή . Κάποιο άτομο από τον Κριός θα σας κάνει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και θα ενθουσιαστείτε. Για να προχωρήσετε με βεβαιότητα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Με την ευδιαθεσία σας και το χιούμορ σας θα προσελκύεται τους άλλους. Έτσι ένα άτομο από την Παρθένο θα σας πλησιάσει και θα σας φλερτάρει. Αν θέλετε να κάνετε την κατάλληλη κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σας στον αισθηματικό τομέα με την υποστήριξη των πλανητών. Κάποιο άτομο από τον Σκορπιό θα σας προσεγγίσει και θα σας γοητεύσει με τον τρόπο του. Για να ξέρετε πώς να αντιδράσετε, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Σίγουρα το διάστημα αυτό ερωτικά θα σας μείνει αξέχαστε. Βέβαια με ένα άτομο από τον Τοξότη που θα σας πλησιάσει και θα σας προτείνει κάτι που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.. Αν θέλετε να γνωρίζετε τι θα συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Ο ερωτισμός σας θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Κάποιο άτομο από τους Ιχθείς ίσως σας κινήσει το ενδιαφέρον με το ιδιαίτερό του στυλ. Για να ξέρετε πώς πρόκειται να εξελιχθούν οι καταστάσεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Το όλο πλανητικό σκηνικό, αλλά και με την Σελήνη στο ζώδιό σας, θα περάσετε ξεχωριστές στιγμές το διήμερο αυτό και όχι μόνο. Μάλιστα ένα άτομο από τον Υδροχόο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι να ξέρετε ποια θα είναι η συνέχεια, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη θα σας ανοίξει νέα ερωτικά μονοπάτια. Ένα άτομο από τον Ζυγό θα σας προσεγγίσει και θα σας φλερτάρει με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Για να ξέρετε πού θα βαδίσετε, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Μοναδικές στιγμές θα περάσετε την περίοδο αυτή αφού θα είναι γεμάτη από ευχάριστες συναντήσεις. Ωστόσο ένα άτομο από τον Λέοντα θα σας προσεγγίσει και θα ενθουσιαστείτε μαζί του. Αν θέλετε να κάνετε την σωστή κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Με την ονειροπόλα σας διάθεση θα είστε μια πραγματική πρόκληση και πολλές εκπλήξεις θα υπάρξουν που θα σας ενθουσιάσουν. Κάποιο άτομο από τους Διδύμους θα σας προσεγγίσει και θα σας συναρπάσει με το χιούμορ του και τον τρόπο του.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.