Ερωτοσκόπιο 16-3-2017

Υγρά και πλούσια συναισθήματα θα μας χαρίσει αυτή η ημέρα. Ενώ η Σελήνη είναι στον Σκορπιό μοιράζοντας έντονα πάθη, ο Ήλιος από τους Ιχθείς κάνει μια εκπληκτική όψη τριγώνου με το Βέρτεξ, έναν παράγοντα που ορίζει πολύ το θέμα των καρμικών ερώτων και συναντήσεων. Είναι μια πολύ γεμάτη ημέρα, με αρκετές ευκαιρίες αλλά με κύριο χαρακτηριστικό την κτητικότητα και την ζήλια .
Η Σελήνη με τις παραξενιές της

Ενώ η Σελήνη θα διακόψει σχέσεις με την Αφροδίτη κάνοντας δύσκολες τις αποφάσεις σε όλα τα ερωτικά θέματα, θα είναι ταυτόχρονα σε εξαιρετική σχέση τριγώνου με τον Ποσειδώνα, κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος τα όνειρα που αφορούν τις σχέσεις μας να είναι πολύ φλογισμένα και απότομα και να μην έχει προλάβει ο άνθρωπος που μας ενδιαφέρει να συντονιστεί, οπότε θέλει προσοχή να μην πέσουμε από τα σύννεφα!

Η σπουδαία σύνοδος κορυφής

Η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκινάει την σύνοδό της με τον Ερμή στον Κριό, γεγονός που αυξάνει πάρα πολύ το θετικό κλίμα για ένα διάστημα μις εβδομάδας σε θέματα επανασύνδεσης, αλλά και σε νέες γνωριμίες που γίνονται με γνώση, με καλή διαίσθηση και με μια θέση ισχύος. Θα μας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσουμε με λόγια τα συναισθήματά μας – πολύ θετικό αυτό.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι απολαμβάνετε την θετική ενέργεια της ανάδρομης Αφροδίτης. Οι Κριοί γίνεστε πολύ πειστικοί με τα λόγια. Οι Ζυγοί βάζετε τα μεγάλα μέσα για να ενδυναμώσετε την σχέση σας. οι Καρκίνοι έχετε κάποια ζήλια αλλά και νέα όνειρα. Οι Αιγόκεροι μπορείτε επιτέλους να δείτε καθαρά τις προθέσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Για να έχετε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δείτε με κάποια προσοχή το θέμα των επιδιώξεών σας, κάπως ονειροβατείτε. Οι Δίδυμοι είστε έτοιμοι για μια καινούρια σχέση. Οι Τοξότες έχετε εντάσεις στην οικογένεια και αυτό ενοχλεί το ερωτικό πεδίο. Οι Παρθένοι είστε διασπασμένοι με πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να ξεκλέψετε χρόνο για το ταίρι σας. Οι Ιχθείς είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε έναν νέο έρωτα. Για να ευνοηθείτε από τις αστρικές επιρροές στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε μεγάλη κτητικότητα. Οι Υδροχόοι έχετε ανάγκη από τον άνθρωπό σας, αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν επιτρέπουν πολλά σχέδια . Οι Λέοντες είστε κάπως επικριτικοί, προσέξτε. Οι Ταύροι βάζετε διλήμματα στο ταίρι σας και απαιτείτε άμεσες απαντήσεις . Οι Σκορπιοί έχετε πολλά νεύρα προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.