Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-3-2017
Κριός
Σήμερα είναι όλα για να αφήσετε την αγάπη μέσα σας να βρείτε την πρώτη, πριν αποφασίσετε τι δώρο θα κάνετε σε κανέναν άλλο. Δεν μπορείτε να αναμένετε να είστε εκεί για όποιον σήμερα, καθώς το χρειάζεστε για τον εαυτό σας περισσότερο.

Ταύρος

Υπέροχα νέα, ήρθε η ώρα να γιορτάσετε, τη νεότερη βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σας. Θα πρέπει να εορτάζετε χωρίς να σκέφτεστε ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον ακόμα μέχρι να εξετάσετε πόσο πολύ δουλειά έχετε κάνει για τη βελτίωση της ευημερίας σας.

Δίδυμοι

Φανταστική είδηση, οι θεοί είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν ακούσει για αυτούς και έχουν ληφθεί οι αιτήσεις τους. Αν κατά τύχη έχετε χάσει τα συνθήματα από αυτούς, τότε παρακαλώ να δουλέψετε για αυτό.

Καρκίνος

Το σπίτι είναι όπου είναι η καρδιά, και αυτό είναι αλήθεια για μερικούς και για άλλους δεν υπάρχει σπίτι που αισθάνονται την αγάπη που ήθελαν. Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις σας, η πλήρη κυριότητα σήμερα είναι αντάξια του συνόλου.

Λέων

Τι σας κρατά που προκαλεί σε σας μια κρίση πανικού; Είναι ο τρόπος που κάνουν τη δουλειά τους ή μήπως είναι ο τρόπος που μιλάνε όταν τους ρωτάς μια απλή ερώτηση. Να σταματήσετε αυτά τα συναισθήματα και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για όλη την ημέρα σήμερα.

Παρθένος

Η αναμονή για να συνβεί κάτι το μαγικό δεν είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είναι απλό, κοιτάζετε προς τα πάνω στον ουρανό και να λέτε πόσο υπέροχα είναι. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθανθείτε τη σπίθα .

Ζυγός

Η εργασία μπορεί να είναι κουραστική, αν έχετε κρατήσει την ίδια ακριβώς ημέρα πράγμα που αφήνει την αίσθηση να επαναλανβάνεστε και στις φιλίες και στις σχέσεις εργασίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για όλες τις εργασίες, έτσι και σήμερα ήρθε η ώρα να πάρετε ρεπό.

Σκορπιός

Έχοντας προσδοκίες μπορεί να είναι αρκετό για την ανατροπή, ειδικά όταν δεν συμβαίνει κάτι ή ακόμα και όταν πλησιάζει να έρθει κάτι. Θα δείτε πώς όλα ξετυλίγονται για σας σήμερα.

Τοξότης

Σπουδαία είστε στο δρόμο σας χωρίς να κοιτάξετε πίσω, επειδή είστε έτοιμοι να εντείνετε τη σκάλα σε όλες τις σχέσεις σας. Ξέρετε ότι όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι για να σας δουν να ανέβαίνετε τη σκάλα. Για να γίνει αυτό είναι απλό, εμπιστευτείτε ό,τι σας λένε να κάνετε σήμερα.

Αιγόκερως

Όταν μιλάτε για τον εαυτό σας μερικές φορές δεν είστε τόσο ειλικρινής ειδικά αν χρησιμοποιείτε λέξεις που είναι βλαβερές ή σας βλάπτουν. Οι μόνοι που θα λατρέψετε σας περιμένουν για να κάνετε αυτή την αλλαγή σήμερα.

Υδροχόος

Έχετε νιώσει ποτέ ότι απλά δεν ήσασταν αρκετά καλός ή είχατε νιώσει ποτέ ότι δεν ήσασταν αρκετά καλό για ένα συγκεκριμένο; Ανεξάρτητα από το πού και πότε αισθανθήκατε αυτό, ο Ήλιος ζητά από σήμερα για να πετάξει τα ψέματα και να μετατρέψετε τις ακτίνες του ήλιου σε ισχυρά συναισθήματα.

Ιχθύς

Πηγαίνετε μπροστά. Αντί να κάθεστε και αντί να περιμένετε για το τέλειο χρόνο, όπως όλοι γνωρίζουν ότι ο χρόνος δεν θα έρθει ποτέ. Να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε χωρίς να κοιτάτε πίσω και θα δείτε πώς όλα λειτουργούν μια χαρά.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.