Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός
Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και τον 6ο σου Οίκο της θυσίας, έχεις την δυνατότητα να συγχωρήσεις λάθη και να κάνεις μια νέα και πιο υγιή αρχή σε μια ερωτική σχέση.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιό σου σήμερα θα βρεθεί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σου της κοινωνικότητας, αλλά και των ερωτικών σχέσεων. Είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθείς αναπάντεχα με έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις βγάλει από το μυαλό σου και να πιάσετε πάλι το νήμα του έρωτά σας από την αρχή.

Δίδυμοι

Το γεγονός ότι ο Άρης κινείται με δραστικό τρόπο απέναντι στον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο, που για εσένα είναι ο 4ος Οίκος των μόνιμων οικογενειακών σχέσεων και των επιστροφών, φυσικά και επιτρέπει σήμερα να έχεις μια δυναμική συνάντηση με έναν πρώην σύντροφο για να λύσετε προβλήματα . Μπορείς να δώσεις σαφώς μια δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Η δυναμική σχέση τριγώνου ανάμεσα στον θεραπευτή Χείρωνα, αλλά και τον Ήλιο, με την Σελήνη από τα φιλικά σου ζώδια των Ιχθύων και του Σκορπιού αντίστοιχα σου δίνει πολλές δυνατότητες να δεις θετικά την επιστροφή σε μια αγαπημένη αγκαλιά . Ο θυμός σου και το όποιο παράπονο δίνουν την θέση τους στην τρυφερότητα .

Λέων

Από την Παρθένο και τον 2ο Οίκο σου ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη από το σταθερό, όπως εσύ, Ταύρο. έρχεται μπροστά σου μια μέρα που μπορείς με σεβασμό και στον εαυτό σου και στο ταίρι που σε νοιάζει ακόμα να διορθώσεις ό,τι λάθη κι αν έχουν γίνει, όποιος από τους δύο κι αν τα έχει κάνει αυτά τα λάθη.

Παρθένος

Πέρα από την πολύ καλή όψη του Ερμή και της Αφροδίτης, ειδικά σήμερα ο Βόρειος Δεσμός που είναι στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί τον έρωτα ως καρμικό μέγεθος συναντιέται με τον Άρη από τον Ταύρο. μια όψη ή του ύψους ή του βάθους, πάντως με δυναμική τελειωτικών αποφάσεων που θα σε απελευθερώσουν.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε σχέση αντίθεσης με τον Ουρανό από τον πολικό σου Κριό, ουσιαστικά σε καλεί ακριβώς στον δρόμο της επανόδου σε μια σχέση. Σίγουρα αυτά που θα χάσεις με έναν χωρισμό τα σκέφτεσαι έντονα και τα ζυγίζεις. Καλό είναι να επικρατήσει η ψυχραιμία και να δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Χείρωνας από τους φιλικούς σου Ιχθείς θα βρεθούν σε μια πολύ αρμονική σχέση με την Σελήνη από το ζώδιό σου, ανοίγοντας διάπλατα τους δρόμους για μια επανασύνδεση, αν αυτό είναι που θέλεις. Έχεις τόσο αυξημένη γοητεία και κύρος που μπορείς να κάνεις αυτό που θες και να επιβάλλεις τους όρους σου.

Τοξότης

Ο Κρόνος από το ζώδιο σου είναι σε αρμονική σχέση με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να σηματοδοτεί μια ωριμότητα και μια αίσθηση ευθύνης στις σχέσεις σου που γενικά ευνοούν την επανασύνδεση αν αυτό είναι που επιζητάς. Ωστόσο δεν παύει να ισχύει και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που φέρνει αναβολές και δεύτερες σκέψεις, οπότε και σήμερα είσαι σε δίλημμα και ψάξιμο.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σήμερα, σε εξαιρετική και θερμή σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον συμβατό σου Σκορπιό σε κάνει από την και να έχεις πολύ μεγάλη δύναμη συναισθημάτων και από την άλλη να μπορείς αυτά σου ακριβώς τα συναισθήματα να τα επιβάλλεις σε όποιον έχεις στην καρδιά σου και στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε μια παράξενη σχέση με τον ανάδρομο Δία δεν σου ξεκαθαρίζει τι ακριβώς θέλεις. Κι αν δεν ξέρεις τι θέλεις, πώς ξέρεις αν σε συμφέρει μια επανασύνδεση; Θα πρέπει πριν κάνεις κάποια κίνηση να δεις με ποιον τρόπο θα ανακαλύψεις τις αλήθειες σου. μετά ό΄λα θα είναι πιο βατά και πιο εύκολα.

Ιχθείς

Η ομορφιά της όψης τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό με τον Ήλιο και τον Χείρωνα από το ζώδιό σου αντανακλά στην ψυχή σου την ίδια, αντανακλά ακόμα και στην μορφή σου που γίνεται απέραντα γοητευτική, με τρόπο που μάλλον είναι δύσκολο να σου αντισταθεί άνθρωπος! Ναι, είναι τέλεια ημέρα για επανασύνδεση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.