Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός
Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια ή ευάλωτα, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε. Γι 'αυτό είναι τόσο εύκολο τώρα για το πάθος ή την αντιπαράθεση να εκραγεί χωρίς προειδοποίηση τώρα.

Ταύρος

Θέλετε να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο, και ίσως πραγματικά να ξέρετε καλύτερα πώς να το κάνετε. Αλλά η στάση σας θα μπορούσε να αναβληθεί από μερικούς ανθρώπους γύρω σας. Αυτοί χρησιμοποιούν την ώριμη, καλόβολη έκδοσή σας, όχι αυτό το ευαίσθητο και λεπτό δέρμα έκδοση. Αν κάποιος πονάει τα συναισθήματά σας, να κάνετε το καλύτερό σας για να τους συγχωρήσετε. Ήταν πιθανώς ακούσια.

Δίδυμοι

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική μέρα, επειδή είστε κολλημένοι στην επιφάνεια ενός θέματος, αλλά γνωρίζοντάς το θα πρέπει να πάτε πιο βαθιά από αυτό. Ίσως δεν θέλετε να εμπλακείτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, ή μια σχέση σας καλεί, αλλά ξέρετε ότι πρόκειται να είναι έντονη.

Καρκίνος

Στην πραγματικότητα, τώρα μπορείτε να σκαλίζετε οποιοδήποτε θέμα με εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν το θέμα είναι κάτι που κρατά την προσωπική σημασία για εσάς. Έτσι, εάν έχετε προγραμματίσει ένα ραντεβού με τον θεραπευτή σας ή να περνάτε από παλιά κουτιά από οικογενειακές φωτογραφίες ή άλλα ενθύμια, είστε βέβαιοι ότι θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό.

Λέων

Εάν πρόκειται να είστε έντονοι σήμερα, τουλάχιστον μπορείτε να μετατραπείτε σε κάτι παραγωγικό, και ίσως ακόμη και ευχάριστο. Μια συζήτηση καρδιά με καρδιά με το σύντροφό σας θα μπορούσε να θερμάνει τη σχέση σας, αλλά μερικές φορές είναι καλό να καθαρίζετε τον αέρα, ειδικά αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα που ανησυχείτε.

Παρθένος

Είστε λίγο κυκλοθυμικοί και σήμερα. Δεν αισθάνεστε σαν να είστε γύρω από άλλους ανθρώπους. Να προχωρήσετε και να υποχωρήσετε, αν μπορείτε. Είναι μια μεγάλη μέρα για την επίτευξη του έργου σας που επικεντρωθήκατε.

Ζυγός

Εάν αισθάνεστε αναποφάσιστος σχετικά με το πώς θα ανταποκριθείτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, ίσως δεν έχετε εξετάσει αρκετά βαθιά τις πλευρές του ζητήματος. Ευτυχώς, σήμερα είναι τέλεια για μια σε βάθος έρευνα και ανάλυση.

Σκορπιός

Είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε τις επόμενες εβδομάδες, επειδή έχετε μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού σας και ξέρετε ακριβώς τι είστε σε θέση να το πετύχετε. Απλά να αφήσετε τις ιδέες στο μυαλό σας να είναι ένα δυναμικό βήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό σχέδιο.

Τοξότης

Προτιμάτε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ σήμερα, και η οικογενειακή σκηνή μπορεί να φέρει ικανοποίηση και οικειότητα . Τα μεσάνυχτα έρχεται μια αλλαγή σκηνικού για νυχτοπούλια.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με κάποιον που είναι κοντά στο σήμερα, και η καλύτερη στρατηγική είναι να ρωτήσετε έναν αμερόληπτο δικαστή να αποφανθεί.

Υδροχόος

Οι συνεργάτες σας φαίνονται με μια μυστικότητα, και θα θέλατε πράγματα να το μοιραστούν. Σε περίπτωση διαφωνίας να ζητήσετε μια σοφή συμβουλή για να βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης.

Ιχθύς

Έχετε διαισθητική πρόσβαση στη γνώση που ξεφεύγει από άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι στην αρχή μπορεί να σταθούν στο δρόμο, και είναι σημαντικό να εξηγήσουμε τα πράγματα γι 'αυτούς.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
Από το Blogger.